Vilhena tekent voor twee jaar bij Feyenoord

dinsdag 21 juni 2016 11:55 146.466 keer bekeken 1.586 reacties Pro Shots

Tonny Vilhena leek eind deze maand transfervrij de deur van De Kuip uit te lopen, maar blijft alsnog bij Feyenoord. Dat meldt Mikos Gouka Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad zojuist op Twitter. De 21-jarige middenvelder heeft met de Rotterdamse clubleiding een akkoord bereikt over een nieuw tweejarig contract.

Tonny Vilhena stond in de belangstelling van diverse clubs uit het buitenland, maar heeft er uiteindelijk toch voor gekozen om een contract in Rotterdam te tekenen. Volgens De Telegraaf speelt zijn thuissituatie hierin ook een grote rol. De moeder van Vilhena is ernstig ziek. Hij kiest ervoor om dicht bij zijn familie te blijven en die ook te ondersteunen.

De 21-jarige voetballer uit Maassluis heeft de gehele jeugdopleiding van de Rotterdammers doorlopen. Hij maakte op 22 januari 2012 zijn debuut in de hoofdmacht van Feyenoord. Sindsdien speelde hij 136 wedstrijden voor Feyenoord waarin hij zestien keer tot scoren kwam. Op 4 juni maakte Vilhena zijn debuut bij Oranje.

Lees ook: Van Geel: ''We zijn heel blij dat Tonny ervoor heeft gekozen bij Feyenoord te blijven"
Lees ook: Vilhena: ''Ik wilde blijven, het ging nooit om geld''

Gerelateerd nieuws
1586 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 667 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 678 mensen actief, waarvan 177 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved