Thuistenue 2016-2017 voor het eerst verkrijgbaar in nieuwe fanshop

Thuistenue 2016-2017 voor het eerst verkrijgbaar in nieuwe fanshop

Het nieuwe thuistenue van Feyenoord voor het seizoen 2016-2017 is aanstaande zondag voor het eerst verkrijgbaar in de nieuwe Feyenoord Fanshop aan het Binnenwegplein, die om 9:00 uur wordt geopend.

De fanshops bij het stadion en het op het Centraal Station gaan zondag allebei om 10:00 uur open. Vanaf dat moment is het nieuwe tenue ook in die winkels verkrijgbaar en via www.feyenoordfanshop.nl.

De opening van de nieuwe Feyenoord Fanshop op het Binnenwegplein wordt zondag verricht door Jan Boskamp. Supporters die naar de opening komen, krijgen tevens de kans om het nieuwe boek ‘BOSKAMP – Leven met Feyenoord’ door hem te laten signeren.

Door de deuren van de nieuwe Fanshop al om 9:00 uur te openen, hebben supporters voldoende tijd om vanaf het Binnenwegplein door te reizen naar De Kuip, waar om 12:00 uur de eerste training van het seizoen begint.

Het nieuwe onderkomen van de Feyenoord Fanshop, ter grootte van ruim 210 vierkante meter, komt pal naast de vestiging van de Media Markt op Binnenwegplein nummer 60.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties