De transfermarkt in Nederland is geopend

De transfermarkt in Nederland is geopend

De transfermarkt is in Nederland officieel geopend. De clubs in het betaald voetbal hebben tot en met 31 augustus 2016 (24.00 uur) de tijd om transfers te doen. Feyenoord gaat deze zomer op zoek naar een spits en een vleugelspeler. De afgelopen weken zijn er al diverse spelers in verband gebracht met een overstap naar De Kuip.

Bas Dost moet volgens De Telegraaf 'de grote aankoop' van Feyenoord worden. Technisch directeur Martin van Geel, die de afgelopen twee seizoenen ook al bij Dost informeerde, lijkt de boomlange aanvalsleider echter opnieuw te kunnen vergeten. Volgens de Wolfsburger Nachrichten staat Dost namelijk niet open voor een terugkeer naar Nederland.

Wel heeft de technisch directeur het voor elkaar gekregen om de contracten van Karim El Ahmadi, Kenneth Vermeer en Dirk Kuyt te verlengen. De Rotterdammers zijn nu ook volgend seizoen verzekerd van voldoende ervaring in het team. Onlangs is er ook een gesprek geweest over een contractverlening met aanvaller Eljero Elia. De uitkomst hiervan is op dit moment nog niet bekend.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Anass Achahbar Wessel Dammers Sven van Beek Bart Nieuwkoop Eric Botteghin Jens Toornstra Calvin Verdonk Dirk Kuyt Rick Karsdorp Renato Tapia Michiel Kramer Lex Immers Warner Hahn Jari Schuurman Stef Gronsveld
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties