Gelukkige Vilhena: ''Ik heb nog geen keuze gemaakt''

Gelukkige Vilhena: ''Ik heb nog geen keuze gemaakt''

Tonny Vilhena heeft zaterdagavond zijn debuut gemaakt in het Nederlands elftal. De door Feyenoord opgeleide middenvelder kwam als invaller in actie in de 0-2 gewonnen oefeninterland in en tegen Oostenrijk.

"Ik ben zeker gelukkig. Ik maak m'n debuut in het Nederlands elftal, daar ben ik trots op", vertelt Vilhena tegenover FOX Sports. "Ik moest wel even een speech houden. Ik heb gezegd dat ik hartstikke blij was en dat ik veel heb meegemaakt, zowel privé als sportief. Ook heb ik de staf bedankt dat ze me de kans hebben gegund."

De emoties kwamen na afloop van het duel "Dan realiseer je wat je hebt meegemaakt. Het was een zware tijd, maar ik heb me er tot nu toe doorheen geknokt. Dan is dit ook een beloning voor mezelf. (..) Dan helpen m'n ouders, die veel met me praten. Familie en vrienden om me heen die me stimuleren. Daar haal je de kracht vandaan."

Vilhena, die transfervrij uit De Kuip vertrekt, wilde niet ingaan op zijn toekomst. "Ik heb nog geen keuze gemaakt, maar daar wil ik het niet over hebben." Hamburger SV, Leicester City, Olympiakos, Espanyol, FC Porto, Internazionale en Olympique Marseille hebben in ieder geval interesse.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties