Berghuis: ''Bondscoach heeft gezegd dat ik moet gaan spelen''

Berghuis: ''Bondscoach heeft gezegd dat ik moet gaan spelen''

Steven Berghuis gaat zich beraden op zijn toekomst. De vleugelaanvaller heeft een zwaar teleurstellend jaar achter de rug bij Watford, maar zorgde met een prima optreden in het Nederlands elftal tegen Polen voor een lichtpuntje. Komend seizoen moet het echter anders, beseft de 24-jarige aanvaller in gesprek met De Telegraaf.

Berghuis zegt het liefst met Watford in de Premier League te willen spelen, maar is eventueel bereid om verder te kijken. “De club had vorig jaar heel grote plannen met me, maar het is totaal niet geworden wat ik ervan verwachtte. Om bij Watford te blijven, moet ik er nu wel honderd procent zeker van zijn dat ik veel minuten mag maken.”

Dat wil hij zelf, maar ook bondscoach Danny Blind heeft Berghuis van advies voorzien. “De bondscoach heeft ook tegen me gezegd dat ik wel moet gaan spelen en de goede keuze moet maken. En dat is ook terecht. Zo heb ik me lang niet meer gevoeld, maar ik voel me nu weer voetballer. En dat wil ik vasthouden.” Volgens de ochtendkrant zou Feyenoord de situatie nauwgezet in de gaten houden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties