Stelling: Feyenoord moet geen spelers meer zonder restwaarde aantrekken

Stelling: Feyenoord moet geen spelers meer zonder restwaarde aantrekken

Het seizoen is al een aantal weken afgelopen en de voorbereidingen op het seizoen 2016-2017 zijn al in volle gang. Martin van Geel hoopt Feyenoord deze zomer te versterken met een extra spits en een vleugelspeler. In de wandelgangen zijn al enkele spelers in verband gebracht met een transfer naar De Kuip. Berghuis en Boussoufa zijn nadrukkelijk in beeld om Feyenoord te versterken.

De interesse van Feyenoord in Boussoufa is gezien de uitspraken van Eric Gudde opmerkelijk te noemen. ''Indien er spelers worden aangetrokken, wil Feyenoord alleen investeren in jonge spelers die nog wat opleveren,'' vertelde de algemeen directeur in gesprek met Nieuwsuur. Na zijn interview op 29 juli 2014 haalde Feyenoord acht spelers die 28 jaar of ouder zijn.

Wilkshire, Van der Heijden, Botteghin, Vermeer, Kuyt, Elia, Hansson en El Ahmadi werden gehaald naar De Kuip. Spelers die de ploeg voorzien van veel ervaring, maar in de toekomst weinig meer zullen opleveren op de transfermarkt. Met Gustafson, Tapia en Bilal investeerde Feyenoord wel in jonge spelers, die passen in de uitspraken van Gudde.

Mbark Boussoufa is wederom een speler die we kunnen toevoegen aan de categorie 'speler zonder restwaarde.' De 31-jarige middenvelder heeft een gesprek gehad met de leiding van Feyenoord en maakt binnenkort bekend waar zijn toekomst ligt.[poll=290]

Lees meer over
Kenneth Vermeer Eric Botteghin Dirk Kuyt Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties