Tonny Vilhena slaat terug: ''Ik ben geen geldwolf''

Tonny Vilhena slaat terug: ''Ik ben geen geldwolf''

Tonny Vilhena gaat deze zomer op zoek naar een nieuwe club. De middenvelder van Feyenoord kreeg vandaag te horen dat hij definitief mag vertrekken uit De Kuip. Deze week leek het er nog even op dat hij alsnog bij Feyenoord zou blijven.

''Iedereen kent mijn thuissituatie, dus langer bij de club was voor mij een serieuze optie, ook al doordat Feyenoord mijn club is en blijft'', zegt Vilhena tegenover Voetbal International. ''Ik hoor en lees ook dat ik word neergezet als een geldwolf, maar wie de salarissen bij Feyenoord kent, weet dat ik niet ben. Ik hoef geen miljoenen te verdienen, maar moet ik dan wel minder krijgen dan andere jongens?''

Rancune jegens Feyenoord heeft hij zeker niet. ''Ik gun de club het beste en zal trainer Giovanni van Bronckhorst missen. Hem ben ik dankbaar voor het vertrouwen wat hij mij heeft gegeven. Ik kan met iedereen goed opschieten, behalve misschien met één persoon.'' Daarmee doelt Vilhena op td Martin van Geel, die het talent in een officieel persbericht aanviel door te stellen dat Vilhena onrealistische wensen had.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties