'Achahbar tekent voor vier jaar bij PEC Zwolle'

'Achahbar tekent voor vier jaar bij PEC Zwolle'

Anass Achahbar gaat Feyenoord deze zomer verlaten. De aanvaller heeft een akkoord bereikt met PEC Zwolle over een vier jarig contract. Dat meldt FeyenoordPings zojuist op hun website. Het nieuws is nog niet officieel bevestigd door de club of zijn zaakwaarnemer.

Giovanni van Bronckhorst heeft dit seizoen zeven keer een beroep gedaan op Achahbar, waarin hij twee keer trefzeker was voor de Rotterdammers. De trainer gebruikte Achahbar vooral als stand-in achter Michiel Kramer en Dirk Kuyt. Het contract van Achahbar loopt nog door tot medio 2017.

UPDATE 16:52 | Achahbar heeft de clubs voor het uitkiezen
Feyenoord-spits Anass Achahbar is met meerdere Eredivisieclubs in gesprek. Eén van die clubs is PEC Zwolle, zo laat zijn zaakwaarnemer en broer Karim Achahbar aan FOX Sports weten.

UPDATE 17:38 | ''Nog geen sprake van een akkoord met welke club dan ook''
''Op dit moment is er nog niets rond,'' zegt zaakwaarnemer en broer Karim Achahbar tegen Voetbal International. ''PEC is ook niet concreter dan de andere clubs. Behalve uit Nederland is er belangstelling vanuit de Serie A en de Primera División.'' (Lees meer)

Lees meer over
Anass Achahbar Dirk Kuyt Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties