Cambuur Leeuwarden contracteert Feyenoord-talent

Cambuur Leeuwarden contracteert Feyenoord-talent

Jordy den Hoedt gaat komend seizoen voetballen voor SC Cambuur Leeuwarden. De tweedejaars A-junior van Feyenoord tekent op korte termijn een contract op amateurbasis bij de Friezen, zo bevestigt zijn management tegenover FR12.nl.

De 19-jarige voetballer sluit in eerste instantie aan bij het beloftenelftal. Den Hoedt, sinds de D’tjes actief bij Feyenoord, speelde vorige week maandag een testwedstrijd bij Cambuur. De club, die nog een minieme kans heeft om in de Eredivisie te blijven, handelde vervolgens snel. Het talent gaat zich overigens volledig concentreren op de rol als rechtsback, terwijl hij op Varkenoord veelal als aanvaller speelde.

Er was ook interesse van enkele andere Nederlandse clubs, maar Den Hoedt kreeg het beste gevoel bij volksclub Cambuur. Omar El Baad bewees al dat er een gezonde doorstroming vanuit het tweede elftal is bij de hekkensluiter van het afgelopen seizoen. El Baad verruilde vorige zomer namelijk de jeugdopleiding van Feyenoord voor het tweede elftal van Cambuur, maar hij maakte eind november al zijn Eredivisie-debuut.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties