Stelling: Feyenoord gaat het gat met PSV en Ajax dichten

Stelling: Feyenoord gaat het gat met PSV en Ajax dichten

Giovanni van Bronckhorst heeft in zijn eerste jaar als trainer van Feyenoord een redelijk seizoen gedraaid. Hij pakte de eerste prijs sinds 2008, en deed wat zijn voorganger Fred Rutten niet lukte, de derde plek veilig stellen. Wel haakte Feyenoord opnieuw vroeg af in de strijd om de titel, die opnieuw tussen Ajax en PSV ging.

Als het aan aanvoerder Dirk Kuyt ligt, gaat het gat met de andere twee clubs uit de traditionele top 3 van de Eredivisie kleiner worden. “Ik heb het gevoel dat het volgend jaar beter zal gaan”, zei de 35-jarige aanvaller eerder deze week tegenover Voetbal International. Dit jaar was het verschil nog 19 punten met Ajax en 21 met landskampioen PSV.

Aankoop

Vorige week werd de bezoekers van FR12.nl gevraagd of de prioriteit voor een nieuwe aankoop in hun ogen op de vleugels of in de spits lag. Meer dan 10800 keer werd er gestemd, en maar liefst 73 % hiervan koos voor de spitspositie.

“De top drie in Nederland krijgt gewoon weinig ruimte van de tegenstander, dus voorzetten geven is sowieso lastig. Juist daarom moeten we een spits halen die uit niets iets kan maken, a la Dost of Klaas Jan Huntelaar”, reageerde ElPanzeFr, een van de mensen die op spits hebben gestemd.

27 % ziet het liefst zo snel mogelijk een vleugelspeler verschijnen. “Een buitenspeler die zijn man kan uitspelen en fatsoenlijke voorzetten kan leveren zou naar mijn mening een man als kramer veel vaker in staat stellen om een doelpunt te maken”, reageerde Feyenoord4altijd.[poll=289]

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties