Familie Vilhena: ''In Milaan om schoenen te kopen''

Familie Vilhena: ''In Milaan om schoenen te kopen''

Feyenoord-clubwatchter Martijn Krabbendam was vandaag te gast bij FC Rijnmond. Hij was duidelijk over Diego Biseswar, die zich aangeboden heeft bij Feyenoord: "Die moet je natuurlijk niet halen."

Chef Sport van FC Rijnmond, Ruud van Os, had nog een tip voor een toekomstige stap van de afzwaaiende journalist en radiocommentator Jan Dirk Stouten: "Misschien moet Feyenoord Jan Dirk Stouten toevoegen aan de staf, als teammanager Bas van Noortwijk er mee ophoudt. Een beetje meer emotie kan daar geen kwaad."

Verder werd er veel gepraat over Vilhena. Krabbendam vindt de oproep voor Oranje terecht. "Op basis van de laatste maanden wel, vind ik. Hij is pas 21 jaar en neemt met El Ahmadi het elftal bij de hand als het gaat om druk zetten. Voor Vilhena zelf is de oproep ook wel prettig vanwege zijn transfervrije status.'' Op de tegenwerping van Van Os dat Vilhena teveel loopt met de bal: "Steeds minder he? Oud-internationals zoals van Bommel zien ook allemaal dat dat steeds minder wordt."

De journalist van Voetbal International noemt de kans groot dat de middenvelder aan het eind van het seizoen gaat vertrekken, maar houdt wel een slag om de arm. "Vilhena weet ook wel dat Van Bronckhorst heel belangrijk voor hem is geweest. Vilhena is niet vergeten dat hij van de trainer de kans heeft gekregen om zich te onderscheiden, terwijl hij een aflopend contract had. De deur staat wat Vilhena betreft echt nog op een kier."

Wat betreft de reden waarom Vilhena dan in Milaan was had Krabbendam, die contact heeft gehad met zijn familie, een opmerkelijke uitleg: "Hij was daar om schoenen te kopen. Als clubs interesse hebben komen ze naar hier. Zo is onder andere Hamburger SV in Rotterdam geweest." Het talent zou ook tevreden zijn met het aanbod van Feyenoord dat hij een salaris van acht ton kon krijgen. "Maar het gaat om de timing. Waarom komen ze daar nu mee en niet al vorig jaar?"

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties