Stelling: Berghuis is een versterking voor Feyenoord

Stelling: Berghuis is een versterking voor Feyenoord

De beker is gewonnen, de derde plek is veiliggesteld en zondag speelt Feyenoord de laatste competitiewedstrijd, thuis tegen NEC. Het seizoen zit er bijna op voor de Rotterdammers. Dit betekent ook dat er nagedacht moet gaan worden over versterkingen voor het komende seizoen. De eerste namen zijn al gevallen, waarvan de 24-jarige Steven Berghuis er een was.

Berghuis vertrok vorige zomer van AZ naar Watford, maar kwam in slechts zes competitiewedstrijden in actie. De club betaalde een bedrag van 6,5 miljoen euro voor de aanvaller, die een contract tot 2019 tekende. Omdat hij nog zo lang vastligt, wil Feyenoord voor een huurovereenkomst gaan.

Vorige week bevestigde José Fortes Rodriquez, de zaakwaarnemer van Berghuis, dat Feyenoord interesse heeft. "Martin van Geel heeft mij hierover gebeld en zijn interesse kenbaar gemaakt”, bevestigde hij tegenover FOX Sports. “Ik vind Feyenoord een goede optie voor Steven, maar we moeten kijken wat mogelijk is. Watford is namelijk nog steeds overtuigd van zijn kwaliteiten.”
[poll=287]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties