De Wolf: ''Wij waren ook lyrisch over aankopen Van Geel''

De Wolf: ''Wij waren ook lyrisch over aankopen Van Geel''

Twee van de vijf Feyenoord-commissarissen willen technisch directeur Martin van Geel weghebben, maar de meerderheid blijft - zeker na de bekerwinst - achter de beleidsman staan. John de Wolf zou het ook onterecht vinden als Van Geel verantwoordelijk wordt gehouden voor het mindere Eredivisie-seizoen.

''Ik snap de ophef dat het gat ten opzichte van Ajax en PSV te groot is'', begint de voormalig verdediger in de regionale voetbaltalkshow FC Rijnmond. De kritiek gaat ook over het aankoopbeleid van Van Geel. ''Maar je moet niet één man afrekenen. Hij koopt die spelers niet alleen.''

''Wij waren allemaal lyrisch over Marko Vejinovic en Eric Botteghin. Dat vonden wij ook prima aankopen. Er zijn meer mensen betrokken dat die spelers het niet brengen. De technische staf, de spelers onderling... Er komen meer facetten bij kijken. Het gaat te ver om alleen Van Geel te slachtofferen.''

De Wolf was uiteraard blij met de bekerwinst van Feyenoord. "Het mooiste vind ik de reacties van die jongens, die altijd maar verhalen hoorden over het stadhuis. Nu hebben ze het zelf meegemaakt. Alleen met het kampioenschap stonden er nog veel meer mensen."

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties