Van Geel: ''Aanbieding Vilhena tegen salaristop aan''

Van Geel: ''Aanbieding Vilhena tegen salaristop aan''

Feyenoord gaat deze zomer afscheid nemen van Tonny Vilhena. De Rotterdammers hebben de middenvelder een tijd geleden een uitereste aanbieding gedaan.

''De laatste aanbieding voor Vilhena zit tegen onze salaristop aan. Ik denk dat hij gewoon een nieuwe stap wil maken'', verklapte technisch directeur Martin van Geel in De Tafel van Kees. Op de vraag waarom hij dan geen topsalaris aanbiedt, haalde de Brabander de jonge leeftijd van Vilhena aan. Van Geel verklapte verder de transfersommen van Michiel Kramer en Renato Tapia, respectievelijk 1,5 en 2,3 miljoen euro.

Met Dirk Kuyt is Feyenoord ''goed in gesprek''. Ondanks alle commotie denkt Van Geel niet aan een vertrek. ''Ik kan met iedereen binnen de club geweldig werken. Feyenoord is een geweldige club.'' De directeur gaat overigens ook nog om tafel zitten met Michiel Kramer om te praten over zijn onprofessionele gedrag in het duel met FC Groningen.

Lees meer over
Dirk Kuyt Renato Tapia Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties