Kramer: ''Met 15 goals kan ik thuis komen''

Kramer: ''Met 15 goals kan ik thuis komen''

Aan het begin van het seizoen waren er volop twijfels of Michiel Kramer (27) wel de juiste spits voor Feyenoord was. Dat zal altijd zo blijven, weet de voetballer die zich verheugt op de bekerfinale en zich buiten het veld een rijk man voelt. Want Kramer is Kramer. En daar kan Kramer goed mee leven. Hand in Hand interviewde de spits die zegt met vijftien goals goed thuis te kunnen komen.

"Ja, daar kan ik goed mee leven. Ik moet er nog een paar kunnen maken. Liever heb ik er nog wat meer, maar met vijftien goals kan ik thuiskomen. Ik heb namelijk niet zoveel kansen gehad dit jaar. Eigenlijk alleen thuis tegen Excelsior kwam ik echt vaak voor het doel. Toen had ik er minstens eentje moeten maken. Ze lagen voor het oprapen die dag."

Een oorzaak weet de spits niet direct te vinden. "Ik weet niet precies waar dat aan ligt. We hebben natuurlijk een paar maanden niet goed gespeeld. Toen kwamen we er in aanvallend opzicht niet lekker door en stond ik meestal geïsoleerd. We creëerden als team in die fase ook weinig kansen. Dat zal ook een rol hebben gespeeld."

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties