"De Kuip blijft van ons, no matter what!"

donderdag 21 april 2016 20:47 22.598 keer bekeken 116 reacties Pro Shots

Zondag is het eindelijk zover, de bekerfinale tussen Feyenoord en FC Utrecht. Aanvaller Eljero Elia droomt al van de Coolsingel. “In de ruimte van onze fysio hangt een heel groot scherm met daarop een foto van een volle Coolsingel toen de laatste prijs werd gewonnen. Het staat echt helemaal vol, zelfs tot achteraan”, aldus de vleugelspeler tegenover Metronieuws. 

Voor zijn trainers Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel is een huldiging op de Coolsingel niet nieuw. “Ze hebben wel duizend keer verteld hoe mooi het is om daar te staan. Kippenvel. Een moment dat je nooit van je leven vergeet. Het is de droom van elk jochie dat hier in de opleiding heeft gezeten en de droom van iedere speler die hier later naar toe is gekomen. Hopelijk sta ik er maandag zelf ook”, aldus Elia.

Maar zover is het nog niet. Eerst moet de wedstrijd van zondag gewonnen zien te worden, in een Kuip met een stuk minder thuissupporters dan normaal. “De Kuip blijft van ons, no matter what! Ik denk dat in de vakken met fans van FC Utrecht ook heel veel Feyenoorders zitten. Onze fans laten het niet toe dat zij in de meerderheid zijn, haha. Voor ons zal het hoe dan ook een thuiswedstrijd blijven. Het is ónze Kuip.”

Dat de bekerkoorts inmiddels hoog oploopt, merkt Elia aan alles. “Uiteraard wordt er op social media veel over de finale gesproken, net als buiten op straat. Maar ook als de schilder bij mij thuis komt, zegt hij dat ik moet winnen. Anders schildert hij mijn huis groen-geel. Zo zie je maar dat ook supporters van andere clubs ons eindelijk weer een prijs gunnen”, aldus de aanvaller van Feyenoord.

Gerelateerd nieuws
116 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 25 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65558 leden - Op dit moment zijn 65 mensen actief, waarvan 40 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved