Veldwijk: ''Ik denk dat ik Feyenoord-spits kan zijn''

Veldwijk: ''Ik denk dat ik Feyenoord-spits kan zijn''

Lars Veldwijk vertrekt deze zomer zo goed als zeker bij PEC Zwolle én Notthingham Forest. De spits mag verkocht worden, maar het is onzeker of PEC het bedrag kan betalen dat de Engelsen verlangen.

De 24-jarige spits, die afgelopen weekend nog even stond te keepen, hoopt op een stap hogerop. Mogelijk binnen de Eredivisie. ''Ik denk dat ik bij Feyenoord in de spits kan staan, ja'', reageert hij op een suggestie in het online voetbalpraatprogramma FC Afkicken.

Bij de Rotterdammers is nu Michiel Kramer de aanvalsleider. Hij moet vrezen voor een schorsing nadat hij Etiënne Reijnen bij de keel greep in het duel met FC Groningen. ''Het is niet slim, maar als spits heb je vaak te maken dit soort dingen. Je wordt continu uitgedaagd, het gebeurt iedereen wel eens'', neemt Veldwijk het op voor zijn collega.

VI-journalist Martijn Krabbendam noemt het een 'morele kwestie' waar Feyenoord mee te maken krijgt. Kramer speelt de bekerfinale namelijk sowieso als de club simpelweg in beroep gaat. ''Het wordt interessant wat Feyenoord gaat doen. Iedereen heeft het gezien. Laat je hem gewoon meespelen of accepteer je de straf. Ik weet niet of het goed is voor Nederlandse voetbal als ze in beroep gaan.''

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties