Veldwijk: ''Ik denk dat ik Feyenoord-spits kan zijn''

maandag 18 april 2016 20:03 32.530 keer bekeken 201 reacties Pro Shots

Lars Veldwijk vertrekt deze zomer zo goed als zeker bij PEC Zwolle én Notthingham Forest. De spits mag verkocht worden, maar het is onzeker of PEC het bedrag kan betalen dat de Engelsen verlangen.

De 24-jarige spits, die afgelopen weekend nog even stond te keepen, hoopt op een stap hogerop. Mogelijk binnen de Eredivisie. ''Ik denk dat ik bij Feyenoord in de spits kan staan, ja'', reageert hij op een suggestie in het online voetbalpraatprogramma FC Afkicken.

Bij de Rotterdammers is nu Michiel Kramer de aanvalsleider. Hij moet vrezen voor een schorsing nadat hij Etiënne Reijnen bij de keel greep in het duel met FC Groningen. ''Het is niet slim, maar als spits heb je vaak te maken dit soort dingen. Je wordt continu uitgedaagd, het gebeurt iedereen wel eens'', neemt Veldwijk het op voor zijn collega.

VI-journalist Martijn Krabbendam noemt het een 'morele kwestie' waar Feyenoord mee te maken krijgt. Kramer speelt de bekerfinale namelijk sowieso als de club simpelweg in beroep gaat. ''Het wordt interessant wat Feyenoord gaat doen. Iedereen heeft het gezien. Laat je hem gewoon meespelen of accepteer je de straf. Ik weet niet of het goed is voor Nederlandse voetbal als ze in beroep gaan.''

Gerelateerd nieuws
201 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 102 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 480 mensen actief, waarvan 152 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved