Boskamp: ''Twee jaar geleden droegen we ze op handen''

Boskamp: ''Twee jaar geleden droegen we ze op handen''

Jan Boskamp neemt het in zijn column op voor technisch directeur Martin van Geel en algemeen directeur Eric Gudde. Commissarissen Pim Blokland en Rob Slotboom zouden schriftelijk hun onvrede kenbaar hebben gemaakt over het functioneren van de technische beleidsman in De Kuip

''Twee jaar geleden droegen we ze op handen en hebben ze die hele megaschuld weggesaneerd. Toen hebben ze al die spelers verkocht en flink wat verdiend, met het geluk dat Oranje zo’n goed WK speelde natuurlijk. Maar om nu dan te zeggen dat ze allebei weg moeten, dat vind ik wat te kort door de bocht,'' geeft Boskamp aan in gesprek met Soccernews.

De bestuurders van Feyenoord ontvangen veel kritiek. ''Ook ik had er wat meer van verwacht, zeker omdat er in de afgelopen zomer zoveel aankopen waren, maar die dip na de winterstop heeft roet in het eten gegooid. En kun je zeggen dat Van Geel en Gudde verantwoordelijk zijn voor die reeks aan verliespartijen? Volgens mij niet, die schuld ligt bij de spelers."

Schuurman
"Ik hoop dat Giovanni Schuurman binnenkort eens een kans geeft. Dat is een van de grootste talenten uit de Feyenoord-jeugdopleiding, maar we hebben hem amper in het eerste elftal zien spelen. Het wordt de hoogste tijd dat hij een kansje krijgt, misschien midweeks al, als er een paar jongens gespaard worden.''

Lees meer over
Jari Schuurman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties