''Als kind heb ik ervan gedroomd om voor Feyenoord te spelen''

vrijdag 15 april 2016 22:52 39.474 keer bekeken 65 reacties Pro Shots Bron: Voetbalzone.nl

Ivelin Popov was in 2005 een half seizoen op proef bij Feyenoord, maar de toen zeventienjarige aanvallende middenvelder kwam niet in aanmerking voor een contract. “Ik was te jong. Ik mocht enkel bij de junioren en beloften spelen en liet mijn zaakwaarnemer daarop weten dat ik ongelukkig was.”

“Mijn zaakwaarnemer adviseerde mij om terug naar Bulgarije te gaan om pas weer naar Nederland te vertrekken wanneer ik ouder zou zijn. Toen tekende ik echter een contract bij Litex Lovech en daar heb ik vijf jaar gespeeld. Toen ik eind 2013 met Kuban Krasnodar terugkeerde in Rotterdam, heb ik gevraagd wie er nog allemaal bij de club werkzaam waren die ik ook nog zou kennen. Ik heb namelijk mooie herinneren aan Feyenoord.”

“Als kind droomde ik er van om voor Feyenoord te spelen. Ik zag Feyenoord in 2004 van Schalke 04 winnen en die wedstrijd heb ik goed onthouden. Ik heb vervolgens veel over de club gehoord van verschillende zaakwaarnemers”, aldus de nu 28-jarige Popov in gesprek met het Russische Championat. “Ik heb nog een paar keer op het trainingsveld gestaan met Dirk Kuyt, Salomon Kalou en Giovanni van Bronckhorst.”

“Kuyt kwam altijd als eerste op de training aan en vertrok als laatste. Hij oefende echt veel. Voor de training oefende hij al op strafschoppen en op volleys. Hij is een superprofessional. Ik heb geprobeerd om zijn voorbeeld te volgen en hoopte dat dat succes zou opleveren”, besluit de Bulgaar, die bij Spartak samenspeelt met onder anderen Quincy Promes. In dienst van Bulgarije staat hij op tien doelpunten in zestig interlands.

Gerelateerd nieuws
65 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 20 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73909 leden - Op dit moment zijn 710 mensen actief, waarvan 195 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved