Kramer bijna in zandbak: ''Achteraf gezien is dit mooier''

Kramer bijna in zandbak: ''Achteraf gezien is dit mooier''

Het had niet veel gescheeld of Michiel Kramer had nu niet voor Feyenoord gespeeld, maar voor het Arabische Baniyas. Begin dit seizoen ketste de transfer af en ging hij vervolgens van ADO Den Haag naar Feyenoord. Kramer blikt terug: "Achteraf gezien is dit misschien wel mooier. Het is niet te voorspellen wat er gaat gebeuren, blijkt maar weer," zegt de spits tegenover RTV Rijnmond. "Voor hetzelfde geld zat ik nu in 40 graden in de Emiraten en nu sta ik hier. Misschien komt dat ooit nog, maar zo is het goed."

Met Feyenoord lijkt Kramer zich de komende week te gaan verzekeren van Europees voetbal. Via de competitie óf via de beker. Het zou zelfs zaterdag al een feit kunnen zijn als er wordt gewonnen van FC Groningen en de concurrenten punten laten liggen. "We willen dat het liefst zo snel mogelijk. Als dat zaterdag al kan, graag. Maar dan moeten wij wel eerst zelf zien te winnen. Dan pas kunnen we naar andere ploegen kijken."

"Ik heb Europees voetbal nog niet meegemaakt, maar ik zou het heel bijzonder vinden. Daar kijk ik naar uit, maar het is nu nog ver weg," aldus Kramer vrijdag tegenover de regionale omroep.

Lees meer over
Michiel Kramer kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties