Kramer bijna in zandbak: ''Achteraf gezien is dit mooier''

vrijdag 15 april 2016 14:09 26.066 keer bekeken 106 reacties Pro Shots

Het had niet veel gescheeld of Michiel Kramer had nu niet voor Feyenoord gespeeld, maar voor het Arabische Baniyas. Begin dit seizoen ketste de transfer af en ging hij vervolgens van ADO Den Haag naar Feyenoord. Kramer blikt terug: "Achteraf gezien is dit misschien wel mooier. Het is niet te voorspellen wat er gaat gebeuren, blijkt maar weer," zegt de spits tegenover RTV Rijnmond. "Voor hetzelfde geld zat ik nu in 40 graden in de Emiraten en nu sta ik hier. Misschien komt dat ooit nog, maar zo is het goed."

Met Feyenoord lijkt Kramer zich de komende week te gaan verzekeren van Europees voetbal. Via de competitie óf via de beker. Het zou zelfs zaterdag al een feit kunnen zijn als er wordt gewonnen van FC Groningen en de concurrenten punten laten liggen. "We willen dat het liefst zo snel mogelijk. Als dat zaterdag al kan, graag. Maar dan moeten wij wel eerst zelf zien te winnen. Dan pas kunnen we naar andere ploegen kijken."

"Ik heb Europees voetbal nog niet meegemaakt, maar ik zou het heel bijzonder vinden. Daar kijk ik naar uit, maar het is nu nog ver weg," aldus Kramer vrijdag tegenover de regionale omroep.

Gerelateerd nieuws
106 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 35 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73907 leden - Op dit moment zijn 847 mensen actief, waarvan 244 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved