''Zoveelste dieptepunt in mijn leven als supporter''

''Zoveelste dieptepunt in mijn leven als supporter''

Supporters van Feyenoord hebben woensdag verbolgen gereageerd op het nieuws dat een eventuele huldiging van de stadionclub na bekerwinst op maandagmorgen plaatsvindt. ''Wat een trieste bedoeling toch, een nieuw dieptepunt,'' zegt een supporter.

Als Feyenoord volgende week zondag de beker wint, volgt de huldiging op de Coolsingel op maandagmorgen. De straat wordt dan van half elf tot twee uur 's middags afgesloten voor al het verkeer, meldt het Algemeen Dagblad. Een huldiging direct na de wedstrijd is onmogelijk, zegt een woordvoerder van de burgemeester. Die zou te laat op de avond zijn.

Supporters reageerden woensdagochtend verbolgen op het tijdstip waarop de huldiging plaatsvindt. ''Ja kom, laten we de eventuele huldiging op maandagochtend doen. Lekker vroeg, houdt iedereen van'', reageert Rutger op Twitter. ''Rotterdammers werken dan ook niet ofzo.''

[poll=283]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties