Feyenoord Onder 16 delft onderspit in Eindhoven

Feyenoord Onder 16 heeft dinsdagmiddag de uitwedstrijd tegen PSV Onder 16 met 3-1 verloren. De ploeg van trainer Edwin de Graaf keek op de Herdgang kort na de rust al tegen een 3-0 achterstand aan, waarna Ian Smeulens in de slotfase met een rake vrije trap namens de Rotterdammers het net vond.

Verdedigend stak het de eerste helft goed in elkaar bij Feyenoord, dat op slag van rust na een persoonlijke fout toch op achterstand kwam. Tijdens de pauze hield De Graaf zijn spelers voor in de tweede helft het baltempo te verhogen en meer te variëren in het aanvalsspel. ‘Alleen gaven we direct na de rust nog twee doelpunten weg, waardoor de wedstrijd eigenlijk al gespeeld was’, zei de coach.

Feyenoord kwam in Eindhoven met name in aanvallend opzicht te kort. De Graaf: ‘We hadden voorin te weinig stootkracht. Het is zonde dat we de tegendoelpunten zo makkelijk weg hebben gegeven, al was PSV vandaag simpelweg ook sterker dan wij.’

PSV Onder 16 – Feyenoord Onder 16 3-1