Driessen: ''Ajax moet proberen Schuurman te halen''

Driessen: ''Ajax moet proberen Schuurman te halen''

Ajax is voor komend seizoen op zoek naar een concurrent voor Arek Milik en de naam van Sébastien Haller van FC Utrecht is gevallen. Telegraaf-journalist Valentijn Driessen vindt dat Marc Overmars wel wat hoger mag inzetten en vraagt zich af waarom de club niet probeert om zich te versterken met een speler van een van de twee grootste concurrenten, PSV en Feyenoord.

Ajax heeft veel geld op de bank staan en daar moet het volgens Driessen van profiteren. “Zoals PSV ooit shopte bij Feyenoord en Ajax”, zegt hij in het magazine van Voetbal Inside. “Dat ligt gevoelig, hoor je dan. Ja oké, maar je bent toch concurrenten van elkaar? Waarom zo terughoudend? Trek de stoute schoenen aan en probeer Luuk de Jong te halen. Of een topper uit de opleiding van Feyenoord, zoals Jari Schuurman.”

Vier jaar geleden haalde Ajax Riechedly Bazoer nog weg uit de jeugdopleiding van PSV. Dat zorgde destijds voor de nodige ophef, maar Bazoer is nu wel een vaste basisplaats bij Ajax. “Het levert een win-win-situatie op: je verzwakt je concurrent en jij wordt beter”, aldus Driessen.

Lees meer over
Jari Schuurman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties