Kuyt: ''Efficiënter zijn en met drie of vier goals winnen''

Kuyt: ''Efficiënter zijn en met drie of vier goals winnen''

Feyenoord wist de afgelopen jaren niet vaak te winnen van FC Twente in Enschede. De Tukkers waren vandaag echter slachtoffer van de Rotterdammers, die aan een goede reeks wedstrijden bezig zijn. Feyenoord won met 0-1 door een goal van Michiel Kramer, maar de uitslag had hoger kunnen uitvallen.

“We hebben onszelf tekort gedaan”, zegt aanvoerder Dirk Kuyt tegenover Fox Sports. “We hebben een goede wedstrijd gespeeld maar te weinig kansen benut. Het is teleurstellend dat we het onszelf zo moeilijk maken. Er waren veel ‘honderd procent kansen’. We moeten daarin efficiënter zijn en dan speel je een heerlijke wedstrijd met drie of vier goals. Spelers met onze kwaliteiten moeten meer kansen benutten.”

De aanvoerder werd tegen het einde van de wedstrijd gewisseld, tot teleurstelling van de Katwijker zelf. “De trainer maakt die keuze”, zegt hij. “Ik was best teleurgesteld, want ik ben een speler die in het laatste kwartier kan scoren. De trainer is de baas en ik heb veel respect voor hem, maar ik ga wel vragen waarom ik gewisseld werd.”

Lees meer over
Dirk Kuyt Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties