El Ahmadi over bekerfinale: ''Het mag nu niet meer misgaan''

El Ahmadi over bekerfinale: ''Het mag nu niet meer misgaan''

Feyenoord hoopt eind april de KNVB Beker te winnen ten koste van FC Utrecht. Beide ploegen staan 24 april tegenover elkaar in de finale van het bekertoernooi. Karim El Ahmadi, middenvelder van Feyenoord, heeft goede hoop op een bekerwinst voor de Rotterdammers.

“Ik heb al twee keer eerder in een finale gestaan, met Feyenoord en FC Twente, maar won de beker toen niet”, zegt de Marokkaan tegenover FeyenoordTV. “Hopelijk wordt dit mijn eerste prijs. Ik heb altijd gezegd dat ik met Feyenoord ooit een prijs wil pakken. De bekerfinale zal zeker één van de belangrijkste wedstrijden uit mijn carrière worden. Ik heb alle vertrouwen dat we de prijs zullen pakken.”

Volgens de middenvelder is het seizoen voor Feyenoord geslaagd wanneer het de beker pakt. “Het mag nu niet meer misgaan”, zegt hij. “Achteraf gezien is het seizoen geslaagd als we de beker winnen. Je wil altijd voor het hoogst haalbare gaan als voetballer. Als je reëel bent is dat nu de derde plek en het winnen van de beker voor Feyenoord.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties