Hardeveld mist bekerfinale, doelman Ruiter mogelijk ook

Hardeveld mist bekerfinale, doelman Ruiter mogelijk ook

Voor Jeff Hardeveld kan er definitief een streep door de bekerfinale tegen zijn oude club Feyenoord. De linksback van FC Utrecht moet opnieuw onder het mes. Een fikse tegenvaller voor het 21-jarige talent, want Hardeveld kwam net terug van een kruisbandkwetsuur.

Ook doelman Robbin Ruiter loopt de bekerfinale mogelijk mis. De keeper hield een breukje in zijn hand over aan het competitieduel met Heracles Almelo. Ruiter zelf hoopt de finale, desnoods met gebroken hand, te kunnen keepen. ''De Kuip is misschien once in a lifetime en de rest van latere zorg'', zegt hij in De Telegraaf. FC Utrecht onderzoekt of er speciale handschoenen aangemeten kunnen worden.

Ruud Boymans moet bovendien vrezen voor een schosing. De aanklager van de KNVB maakt vandaag bekend of het een onderzoek start naar aanleiding van een vermeende elleboogstoot van de spits tegen het hoofd van Mark-Jan Fledderus. Als Boymans lang wordt geschorst, komt de finale ook voor hem in gevaar.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties