Hansson: ''Het wordt erg leuk om in De Kuip te spelen''

Hansson: ''Het wordt erg leuk om in De Kuip te spelen''

Pär Hansson heeft zijn eerste maanden als Feyenoorder erop zitten. De Zweede doelman werd in de winterstop aangetrokken als vervanger van de geblesseerde Warner Hahn. Hansson kreeg naderhand zelf ook te maken met een blessure, maar inmiddels is hij weer de vaste tweede keeper.

''Het zijn goede maanden voor mij geweest. Het is heel snel gegaan hier bij Feyenoord. Feyenoord is een fantastische club en het zijn fantastische mensen. Alles is heel goed gegaan'', vertelt hij tegenover Feyenoord TV. ''Ik had last van een opgezwollen been. Alles gaat weer goed en ik train alweer anderhalve week voluit mee."

Hansson probeert ondanks zijn reserverol belangrijk te zijn voor het team. ''Dat klopt, ik probeer zo betrokken mogelijk te zijn bij het team. Natuurlijk wil je zo veel mogelijk spelen, dat heb ik de afgelopen tien jaar gedaan. Het is voor mij een nieuwe ervaring om alles vanaf de zijkant te bekijken. Maar het is een zeer positieve ervaring voor mij.''

Met Justin Bijlow en Kamil Miazek zijn er nog twee jonge reservedoelmannen bij Feyenoord. ''Ze zijn erg jong, maar zeer getalenteerd. Ze werken elke dag erg hard. Het is goed voor Kenneth en mij om die jonge gasten erbij te hebben. Om ze te helpen, maar ook om tegen ze te concurreren'', aldus Hansson, die tegen Sparta zal spelen. ''We spelen met veel reservespelers, maar het is leuk om in De Kuip te spelen. Het gaat leuk worden en hopelijk winnen wij. Ik kijk er erg naar uit.''

Lees meer over
Justin Bijlow Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties