UPDATE | Chong maakt keuze en verkast naar United

UPDATE | Chong maakt keuze en verkast naar United

Tahith Chong, groot talent van Feyenoord, maakt zeer waarschijnlijk de overstap naar Manchester United. Dit melden bronnen rondom de speler aan Voetbal International. Ook Arsenal en Manchester City waren in de race voor de speler.

De razendsnelle buitenspeler vertrekt daarmee voordat hij überhaupt één stap in De Kuip heeft gezet. Hij bleek niet gevoelig voor de woorden van Giovanni van Bronckhorst dat Feyenoord carrièretechnisch de beste optie is.

Eind 2015 werd de jongeling al in verband gebracht met een overgang naar Manchester United. "Het klopt dat Manchester United interesse in mij heeft, maar ik wil gewoon bij Feyenoord blijven”, sprak Chong toentertijd tegenover FR12.nl.

Eerder besloten ook Rajiv van La Parra (Caen), Nathan Aké (Chelsea), Karim Rekik (Manchester City), Jeffrey Bruma (Chelsea), Kyle Ebecilio (Arsenal) en Rodney Kongolo (Manchester City) een avontuur over de grens te verkiezen boven een eerste profcontract bij Feyenoord.

UPDATE 12:01 | Volgens het Algemeen Dagblad heeft Tahith Chong zijn keuze definitief gemaakt. Hij verlaat Feyenoord en kiest voor Manchester United.

Lees ook: Van Bronckhorst beloofde Chong kansen

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties