Vermoedelijke basiself: Toornstra en Bilal spelen

Vermoedelijke basiself: Toornstra en Bilal spelen

Feyenoord zal tegen De Graafschap voor het eerst dit seizoen zonder aanvoerder Dirk Kuyt aantreden. Giovanni van Bronckhorst zal zijn winnende elftal van de afgelopen weken dan ook moeten aanpassen.

De trainer was tijdens zijn persconferentie positief over Simon Gustafson, die na zijn vormdip de weg omhoog weer gevonden lijkt te hebben. Toch is het de verwachting dat Jens Toornstra, de laatste weken hangend op rechts, vanavond tegen De Graafschap op 'tien' zal gaan spelen.

In dat geval zullen Bilal Basacikoglu op rechts en Eljero Elia op links de vleugels gaan bezetten. Dat geeft Feyenoord de nodige diepte in de aanval. Achterin keert Miquel Nelom terug in de basis. De linksback vervangt de geblesseerde Terence Kongolo.

Vermoedelijke opstelling AD: Vermeer; Karsdorp, Van Beek, Botteghin, Nelom; El Ahmadi, Toornstra, Vilhena; Basacikoglu, Kramer en Elia.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Sven van Beek Eric Botteghin Jens Toornstra Dirk Kuyt Rick Karsdorp Michiel Kramer Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties