Feyenoord en Slabbekoorn deze zomer uit elkaar

Feyenoord en Slabbekoorn deze zomer uit elkaar

Feyenoord gaat definitief niet verder met Marlon Slabbekoorn. De 19-jarige jeugdspeler van Feyenoord heeft te horen gekregen dat hij geen contract bij de Rotterdamse club krijgt. De middenvelder annex aanvaller stond jarenlang te boek als hét grote talent van Varkenoord. Vorig seizoen verlengde Feyenoord het eerste contract van Slabbekoorn niet en hij bleef zonder profcontact in de jeugdopleiding spelen.

“We zijn bij Feyenoord op gesprek geweest en Martin van Geel (technisch directeur van Feyenoord, red.) liet weten dat hij niet in aanmerking komt voor een nieuw contract”, zegt José Fortes, zaakwaarnemer van de voetballer, tegenover FR12.nl. “Martin zei wel dat Marlon tijdens het huidige seizoen beter is gaan spelen in vergelijking met vorig seizoen, maar dat Feyenoord niet met hem verder gaat.”

“Aankomende zomer vertrekt Marlon dus bij Feyenoord, ondanks het feit dat hij graag bij de club wil blijven”, vervolgt Fortes over de Feyenoorder, die momenteel kampt met een hamstringblessure. “Op dit moment is het moeilijk te zeggen waar de toekomst van Marlon ligt, je weet nooit hoe het kan lopen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties