Elia optie voor Blind: ''Maar ook hij zit in een vormdip''

Elia optie voor Blind: ''Maar ook hij zit in een vormdip''

Danny Blind vindt dat hij een probleem heeft op de flanken. Arjen Robben is geblesseerd afgehaakt, waardoor er nog maar weinig smaken over zijn. Hij koos uiteindelijk voor Memphis Depay en Luciano Narsingh. Feyenoorder Eljero Elia was ook een optie voor de bondscoach, maar heeft te maken met een vormdip.

PSV-aanvaller Narsingh speelt op dit moment ook niet alles. "Toch heb ik de keuze op dit moment op hem laten vallen, want het aanbod is gewoon niet heel groot. Een andere optie was Eljero Elia, maar ook hij zit in een vormdip. Daardoor speelde hij na de winterstop ook niet alles bij Feyenoord," verklaart Blind op de persconferentie.

Vermeer is de enige Feyenoorder die is opgeroepen voor Oranje. De doelman wordt op maandag 21 maart vanaf 13:30 uur bij het Huis ter Duin in Noordwijk verwacht, waar voor het Nederlands elftal de voorbereiding begin op de twee interlands. Dit geldt ook voor de oud-Feyenoorders Jordy Clasie, Jeffrey Bruma, Georginio Wijnaldum, Daryl Janmaat, Vincent Janssen en Ron Vlaar.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties