Seizoenkaarthouders kunnen vanaf vandaag verlengen

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf vandaag verlengen

Ben jij seizoenkaarthouder? Dan kun je vanaf dinsdag (vandaag) je seizoenkaart verlengen, waardoor je ook in het seizoen 2016-2017 verzekerd bent van een plek in De Kuip. Alle seizoenkaarthouders ontvangen vandaag een e-mailing of brief met daarin alle informatie over verlenging van de seizoenkaart.

Het verlengen van je seizoenkaart kan via www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Seizoenkaarthouders krijgen tot en met 18 april 2016 voorrang. Tot die datum profiteer je van gegarandeerd plaatsbehoud of voorrang op eventueel gewenste verplaatsing en betaal je de vroegboekprijs (die gelijk is aan de standaardprijs seizoen 2015-2016 minus vijf procent).

Besluit je jouw seizoenkaart na 18 april, maar vóór het einde van het seizoen 2015-2016 te verlengen, dan betaal je ook nog de vroegboekprijs van seizoen 2016-2017. Wel vervallen het gegarandeerde plaatsbehoud en de voorrang op een eventueel gewenste verplaatsing. Na afloop van de competitie vervalt ook de voorrangsperiode voor jou als huidige seizoenkaarthouder. Je kunt dan niet meer verlengen, maar wel een nieuwe seizoenkaart bestellen. Dan vervalt echter wel de vroegboekprijs van seizoen 2016-2017.

In de seizoenkaart 2016-2017 is inbegrepen:

Europese wedstrijd niet inbegrepen in seizoenkaart
Hoewel deze wordt aangevochten door de club, hangt Feyenoord een straf boven het hoofd van het moeten spelen van de eerstvolgende thuiswedstrijd in de Europese competitie zonder publiek. Daarom is besloten het ‘Europese deel’ uit de seizoenkaart te halen, waardoor de seizoenkaart (t.o.v. de oorspronkelijke vroegboekprijs van seizoen 2016-2017) 5% goedkoper wordt. Daarnaast hebben de gebeurtenissen rondom ons Europese avontuur van vorig seizoen tot gevolg dat, wanneer supporters wel toegelaten worden bij onze UEFA-thuiswedstrijden, de stadioncapaciteit flink omlaag moet om nieuwe incidenten te voorkomen. Dat kan er toe leiden dat zich straks de situatie voordoet dat we niet alle seizoenkaarthouders kunnen huisvesten bij een Europese thuiswedstrijd. Het hebben van een seizoenkaart biedt dus niet langer meer absolute zekerheid op het kunnen bezoeken van onze Europese thuisduels. Wel krijgen seizoenkaarthouders een zogeheten voorrangsrecht op niet-seizoenkaarthouders om in de toekomst kaarten voor Europese thuiswedstrijden te kunnen kopen.

Simpel verlengen
Jouw seizoenkaart verleng je via www.feyenoord.nl/seizoenkaart (inloggen met je 8-cijferige relatienummer, beginnend met 02 en je postcode). Als je ook graag uitwedstrijden van Feyenoord wilt bezoeken en nog niet in het bezit bent van een uitkaart, dan kun je deze direct aanvragen bij het verlengen van je seizoenkaart.

Geen seizoenkaarthouder?
Ben je op dit moment geen seizoenkaarthouder, maar wil je voor volgend seizoen wél een seizoenkaart aanschaffen? Dit kan vanaf 19 april 2016 via www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties