UPDATE | Oud-Feyenoorder Singh tekent bij Molde

UPDATE | Oud-Feyenoorder Singh tekent bij Molde

Oud-Feyenoorder Harmeet Singh heeft zijn contract bij FC Midtjylland na 38 dagen laten ontbinden. De sportief directeur van de club uit Denemarken, Claus Steinlein, maakt bekend dat de middenvelder vanwege ‘familiaire redenen’ is vertrokken.

“Omstandigheden in zijn familie hebben ervoor gezorgd dat hij is teruggekeerd naar Noorwegen. Het is een volwassen beslissing waar we alleen maar respect voor kunnen hebben. We gaan hem zowel op voetballend als op menselijk vlak missen”, aldus Steinlein. De zevenvoudig international traint weer mee bij Molde FK, de club waarvoor hij in het verleden 75 wedstrijden speelde. Daarin kwam Singh tot vijf doelpunten en zeven assists.

Ole Gunnar Solskjaer, de trainer van Molde, heeft al aan de televisiezender TV2 laten weten dat het de bedoeling van de club is om de 25-jarige Singh een contract aan te bieden. Singh werd voorheen ‘de Noorse Andrés Iniesta’ genoemd en speelde elf duels voor Feyenoord.

UPDATE 11-3-2016 13:11 | Oud-Feyenoorder Singh tekent definitief bij Molde

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties