Stelling: Gio moet ook volgend seizoen voor de groep staan

Stelling: Gio moet ook volgend seizoen voor de groep staan

Feyenoord presteert dit seizoen ondermaats. De bekerfinalist uit Rotterdam zette dit jaar een nieuw negatief clubrecord neer door liefst zevenmaal achtereenvolgens te verliezen. In het laatste kwart van de competitie moet men alle zeilen bijzetten om de derde plek uiteindelijk te bemachtigen.

Bij het voetbalpraatprogramma Natafelen met Kees werd maandagavond vooral gewezen naar het functioneren van beginnend trainer Giovanni van Bronckhorst. De oefenmeester beschikt weliswaar niet over een wereldselectie, maar ook met dit materiaal moet fatsoenlijk voetbal mogelijk zijn, was de conclusie van een panel journalisten.

''Je ziet niet dat er op een adequate en goede manier mee is gewerkt. Ik vind het triest en niet leuk om te constateren, maar zo is het wel. Er is onvoldoende gewerkt met dit elftal'', stelde Martijn Krabbendam van Voetbal International. ''Er komt geen voetbal in dit elftal.'' Voetbalanalist Kenneth Perez kon ook geen enkel idee in het spel van Feyenoord ontdekken.

Chef-sport Valentijn Driessen van De Telegraaf denkt dat ze in De Kuip de verkeerde filosofie aanhangen. ''Ze pakken nu een paar punten en dan roept men direct dat punten pakken het belangrijkste is. Maar trainers zeggen ook vaak dat goed spel vanzelf overwinningen oplevert. Vanuit die filosofie bereik je mijn inziens meer.''

FR12.nl gaat voortaan elke week een stelling voorleggen aan de bezoekers. Heb jij een idee voor de volgende stelling? Laat het dan weten in het reactiesysteem of via het contactformulier.
[poll=277]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties