Van den Brom: ''We waren na rust heer en meester''

John van den Brom kon zijn teleurstelling niet verbergen na de met 3-1 verloren halve finale tegen Feyenoord in het KNVB-bekertoernooi. De trainer van AZ had zeker na rust juist goede hoop op het bereiken van de finale.

''We komen echt fantastisch uit de kleedkamer. We maken meteen die goal en waren vervolgens heer en meester in De Kuip. We krijgen de kansen om de 2-1 te maken maar we hebben pech met ook nog een bal op de paal'', blikte Van den Brom terug in gesprek met FOX Sports.

Uiteindelijk ging het in de 78ste minuut alsnog mis toen Michiel Kramer de 2-1 maakte. ''Zij maken uit het niets de 2-1 en dan is het klaar. Ik baal het meest van de eerste helft, daar ben ik echt het meest teleurgesteld over. We speelden zo ontzettend matig, daar hebben we de wedstrijd eigenlijk verloren.''