Van Hanegem: ''Ja, let maar op, Feyenoord haalt de finale''

Van Hanegem: ''Ja, let maar op, Feyenoord haalt de finale''

Willem van Hanegem is niet verrast door de overwinning van Feyenoord op FC Utrecht. De clubicoon vindt dat de Domstedelingen de afgelopen weken wel erg zijn opgehemeld. Dat geldt volgens de Kromme ook voor AZ, dat gisteren kansloos verloor op bezoek bij Ajax.

''In Utrecht hadden ze een gretig Feyenoord kunnen verwachten. Die spelers zijn natuurlijk geërgerd door al het gedoe rond Dick Advocaat van de afgelopen weken. Ze hebben dat vervelend gevonden. Het was niet voor niets dat Vilhena na zijn goal direct naar Van Bronckhorst liep'', schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad.

''Dick had nooit op het veld moeten gaan staan bij Feyenoord. Ik kan me ook niet voorstellen dat het zijn idee was. Misschien heeft van bovenaf iemand het bedacht. Als trainer had ik het nooit gepikt als hij bij me was komen staan. Ik zou dan zeggen: Ik stop ermee. Ik denk overigens niet dat we nog veel van Advocaat bij Feyenoord zullen horen.''

Van Hanegem durft een voorspelling voor de bekerwedstrijd van donderdag wel aan. ''Voor Feyenoord is er weer wat hoop in de aanloop naar de bekerwedstrijd tegen AZ. Elia toonde weer wat snelheid aan de bal. En die lange lul, Kramer, was meer in beweging dan in vorige wedstrijden. Ja, let maar op, donderdag gaat AZ uit het bekertoernooi en Feyenoord haalt de finale.''

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties