Kritiek op aankoopbeleid: ''Het is altijd hetzelfde''

Kritiek op aankoopbeleid: ''Het is altijd hetzelfde''

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam en journalist Maarten Wijffels zijn niet te spreken over het aankoopbeleid van Feyenoord. Afgelopen zomer investeerde de club miljoenen in de selectie, maar dat leverde amper sportief succes op.

''Als je meer dan vijftien miljoen euro investeert, dan kun je dat toch ook anders inrichten? Neem gewoon een scorende middenvelder, betaal zo veel voor Ziyech of voor een spits'', verklaart Krabbendam in Natafelen met Kees. ''Maar je hoeft het toch niet in kwantiteit te zoeken? En als je toch derde wil worden, kies dan voor je opleiding.''

Wijffels is het met zijn collega eens. "Of het nou Basto is, of Ostlund, of Greene... het is altijd hetzelfde. Het zit bijna in het DNA van de club inmiddels dat ze de lat te laag leggen. Dat is al jaren aan de gang. Bij Feyenoord regeert de emotie, maar daar zullen ze van af moeten", aldus de journalist in het FOX Sports-programma.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties