Derksen: ''Hij heeft de uitstraling van een schildpad''

Derksen: ''Hij heeft de uitstraling van een schildpad''

Afgelopen zondag liepen honderden Feyenoord-supporters een protestmars jegens het bestuur van de club. Voorafgaand aan het duel Feyenoord - Roda JC uitten de supports hun kritiek op de leiding van de Rotterdamse club.

Gudde, algemeen directeur bij Feyenoord, maakte zich onlangs niet populair door bij het FOX Sports-programma De Tafel van Kees Feyenoord-supporters 'klanten' te noemen. "Die man gebruikt natuurlijk het verkeerde woord. Hij bedoelt natuurlijk de sponsors, die brengen geld in het laatje", verdedigde Johan Derksen Gudde.

Vervolgens kraakte Derksen de directeur tijdens het voetbalpraatprogramma. "Hij heeft de uitstraling van een schildpad", sprak Johan Derksen in Voetbal Inside. "Daar kan hij niets aan doen, maar alles wat hij zegt komt ongeloofwaardig over. Hij komt er op technisch vlak niet uit en dan zit ‘ie maar uit zijn nek te zwammen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties