''Vertrek clubleiding helpt het elftal niet aan zeges''

''Vertrek clubleiding helpt het elftal niet aan zeges''

Feyenoord moet tot de bekerwedstrijd tegen AZ in De Kuip op drie maart de rust bewaren. De positie van Van Bronckhorst staat momenteel niet onder druk, maar de directie ontvangt de nodige kritiek. Valentijn Driessen schrijft in zijn column dat Feyenoord niet direct beter gaat voetballen bij een vertrek van de beleidsbepalers.

''Zelf opstappen van Van Geel en/of Gudde terwijl Feyenoord sportief in zwaar weer zit, kan geen optie zijn. Het ontredderde Feyenoord zal niet ineens winnen als Gudde en/of Van Geel vertrekken. Juist in deze onrustige tijden heeft de club ervaren algemene en technische leiding nodig'', aldus journalist Driessen in De Telegraaf.

''Later kunnen de toezichthouders dan alsnog het functioneren van Gudde en Van Geel evalueren en eventueel noodzakelijke maatregelen nemen.'' In ieder geval tot de halve finale van de beker op 3 maart moet men de rust bewaren, vindt Driessen. ''Alhoewel het een kluif wordt voor Van Bronckhorst & co om het ontketende AZ uit te schakelen. Of iedereen binnen en buiten de club hiervoor gevoelig zal zijn, zal komende week blijken. De leiding moet in ieder geval stilzitten nu ze wordt geschoren.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties