Nieuwkoop: ''Op z'n zachtst gezegd klote''

zondag 14 februari 2016 18:15 19.892 keer bekeken 114 reacties Pro Shots

Door de liesblessure van Rick Karsdorp mocht Bart Nieuwkoop vandaag tegen PEC de rechtsback-positie bekleden, maar de jonge Zeeuw beseft zelf ook dat het verdedigend niet zo goed was. Net als Kenneth Vermeer ziet ook Nieuwkoop de beker als een prijs die gepakt moet worden, maar dan moet het spel in de competitie ook beter.

“Dit is op z’n zachtst gezegd klote, je kunt hier verder vrij weinig over zeggen,” zo neemt de 19-jarige verdediger geen blad voor de mond tegenover RTV Rijnmond. “Iedereen heeft het gevoel dat we op de weg terug waren na Roda en Ajax. We werken keihard en gaan tot de laatste minuut, maar we hebben zoveel kansen nodig om te scoren en geven te makkelijk goals weg.”

Ook Nieuwkoop is inmiddels radeloos: “Het is lastig om te zeggen wat er nu moet veranderen, maar er moet iets veranderen. De beker is onze enige houvast, die moeten we gewoon pakken. In de competitie moeten we sowieso ook beter presteren.”

Gerelateerd nieuws
114 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 36 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 1050 mensen actief, waarvan 227 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved