Kuyt noemt spelers een lachertje

Kuyt noemt spelers een lachertje

Dirk Kuyt was duidelijk na de zevende nederlaag op rij in het besneeuwde Zwolle. De aanvoerder heeft inmiddels ook wel door dat mensen er moe van worden dat hij altijd hetzelfde moet roepen voor de camera’s, maar is vandaag toch opvallend duidelijk in zijn oordeel.

“Deze reeks waar we nu aan bezig zijn is één partij voor verantwoordelijk, dat zijn wij en dat ben ik. Wij moeten eruit komen en dit oplossen.” Ook sprak de Katwijker zijn vertrouwen uit in Giovanni van Bronckhorst: “We hebben een fantastische trainer die er alles aan doet om alles zo goed mogelijk voor te bereiden, maar wij als groep zijn een lachertje.”

Tegenover de camera van de NOS sprak Kuyt met dezelfde woorden als zijn coach: "Ik geloof niet in geluk, je moet gewoon keihard werken en er alles aan doen om het tij te keren. Dat doe je door een wedstrijd te winnen, daarmee keert het vertrouwen ook terug. Ik geloof nog steeds in deze groep."

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties