Kuyt noemt spelers een lachertje

zondag 14 februari 2016 17:06 77.268 keer bekeken 359 reacties Pro Shots

Dirk Kuyt was duidelijk na de zevende nederlaag op rij in het besneeuwde Zwolle. De aanvoerder heeft inmiddels ook wel door dat mensen er moe van worden dat hij altijd hetzelfde moet roepen voor de camera’s, maar is vandaag toch opvallend duidelijk in zijn oordeel.

“Deze reeks waar we nu aan bezig zijn is één partij voor verantwoordelijk, dat zijn wij en dat ben ik. Wij moeten eruit komen en dit oplossen.” Ook sprak de Katwijker zijn vertrouwen uit in Giovanni van Bronckhorst: “We hebben een fantastische trainer die er alles aan doet om alles zo goed mogelijk voor te bereiden, maar wij als groep zijn een lachertje.”

Tegenover de camera van de NOS sprak Kuyt met dezelfde woorden als zijn coach: "Ik geloof niet in geluk, je moet gewoon keihard werken en er alles aan doen om het tij te keren. Dat doe je door een wedstrijd te winnen, daarmee keert het vertrouwen ook terug. Ik geloof nog steeds in deze groep."

Gerelateerd nieuws
359 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 166 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73601 leden - Op dit moment zijn 1135 mensen actief, waarvan 233 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved