Vermoedelijke basiself: Toornstra blijft staan

Vermoedelijke basiself: Toornstra blijft staan

Giovanni van Bronckhorst hield zijn kaarten voor het duel tegen PEC Zwolle nadrukkelijk voor zich. De coach wilde niets prijsgeven over zijn eventuele speelwijze en personele invulling daarvan. De laatste twee trainingen zijn besloten en geven dus ook niets weg. Het blijft daarom gissen voor de opstelling, zo stelt ook het Algemeen Dagblad. Wel gaf de coach aan te zullen voortborduren op het spel van het duel tegen Ajax.

De ochtendkrant houdt het daarom op het 4-4-2 met Jens Toornstra hangend op rechts, zoals ook tegen Ajax. Toornstra zal dan weer tussen de linies moeten gaan spelen. Het zou dan dezelfde opstelling kunnen gaan worden met Tapia opnieuw in de basis, Gustafson is nog afwezig.

Voorin lijkt de lastigste keuze te liggen tussen Bilal Basacikoglu en de naar zijn vorm zoekende Eljero Elia. "Ik kijk naar trainingen en zie dan dat bepaalde spelers even het niveau niet hebben," aldus Van Bronckhorst. "Dat was voor Ajax zo bij Eljero Elia. Dus koos ik voor Bilal Basacikoglu. Het is wat mij betreft ook gewoon Elia of Basacikoglu, omdat ik graag snelheid in mijn voorhoede wil."

Vermoedelijke opstelling AD: Vermeer; Karsdorp, Van Beek, Botteghin, Kongolo; Vilhena, Tapia, El Ahmadi; Toornstra, Kuyt en Basacikoglu.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Sven van Beek Eric Botteghin Jens Toornstra Dirk Kuyt Rick Karsdorp Renato Tapia Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties