RTL7 neemt afstand: ''Het is een schande voor de sport''

RTL7 neemt afstand: ''Het is een schande voor de sport''

RTL7 neemt nadrukkelijk afstand van de beledigingen aan het adres van doelman Kenneth Vermeer van Feyenoord tijdens de uitzending van de Premier League Darts op donderdagavond. "Een lafhartige actie door ogenschijnlijk voetbalsupporters", reageerde een woordvoerster vrijdag op De Telegraaf. "Wij distantiëren ons volledig van de getoonde teksten. Het is een schande voor de sport in het algemeen dat dit gebeurt."

RTL7 kon de beelden niet voorkomen. "We hebben te maken met een internationale feed en dat houdt in dat deze beelden de hele wereld overgaan, waarbij RTL7 geen invloed kan uitoefenen op de getoonde beelden van de wedstrijden." RTL7 overweegt wel de professionele dartsbond PDC in Engeland, die de uitzendrechten bezit, in te lichten. "Wellicht dat zij iets kunnen ondernemen richting de daders, want wij zijn geen partij. Laten we hopen dat dit eenmalig was."

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties