Laatste training voor Klassieker in De Kuip

Laatste training voor Klassieker in De Kuip

Feyenoord werkt de afsluitende training voor de Klassieker tegen Ajax zaterdagochtend af in De Kuip. De oefensessie onder leiding van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst begint om 10.30 uur en is toegankelijk voor pers en publiek. Stadion Feijenoord is geopend vanaf 9.30 uur en toegankelijk via poort 19 tot en met 24. Voor mindervaliden is poort 25 geopend.

Op het bezoeken van de groepstraining zijn de huis- en gedragsregels van Feyenoord van toepassing, alsmede de standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit betekent dat het meenemen en/of afsteken van vuurwerk verboden is, net als het aanzetten tot of deelnemen aan kwetsende spreekkoren. Bij het betreden van De Kuip zal fouillering door stewards plaatsvinden.

Van de Gerard Meijer Tribune zal naast Vak X alleen de eerste ring geopend zijn. Daarnaast dienen W1, W2 en Vak V als familievakken. Het meenemen van eten en (non-alcoholisch) drinken is toegestaan.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties