Trainer steunt Van Geel: ''Ik ben blij met deze selectie''

Trainer steunt Van Geel: ''Ik ben blij met deze selectie''

Martin van Geel kreeg de afgelopen week veel kritiek over zich heen. Na zeer teleurstellende resultaten van Feyenoord, werd de technisch directeur mikpunt van kritiek. De aankopen die de 'td' de afgelopen jaren gedaan zou hebben, zouden veelal tegenvallen. Giovanni van Bronckhorst, trainer van Feyenoord, steunt de technische directeur.

"Ik ben blij met de selectie die ik heb”, zegt de trainer op de persconferentie, geciteerd door de Telegraaf. "Ik steun Martin van Geel ook als technisch directeur net zo hard als dat hij mij steunt. In een fase als deze komt een club als Feyenoord onder de loep te liggen. Dat weet je bij een club van dit formaat."

"Maar ik zal de selectie nooit als excuus gebruiken”, vervolgt Van Bronckhorst. "Elke dag prijs ik me gelukkig met de groep die ik op het trainingsveld of bij de wedstrijden heb. Er wordt keihard gewerkt, daar ligt het ook niet aan."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties