''Vilhena is met verschillende partijen in gesprek''

''Vilhena is met verschillende partijen in gesprek''

Middenvelder Tonny Vilhena valt de laatste paar weken op met bijzonder goed spel bij zijn club Feyenoord. In de topper tegen PSV in de Rotterdamse Kuip was de controleur misschien zelfs wel de enige die zijn niveau haalde in het team van coach Giovanni van Bronckhorst.

"Feyenoord gaat het wel proberen, maar ik denk niet dat Vilhena op de aanbieding ingaat. Hij heeft zijn beslissing genomen, namelijk dat hij aan het einde van het seizoen weg wil. Vilhena is ook al aan het kijken naar welke club dat zou moeten. Hij is met verschillende partijen in gesprek en uiteindelijk moet er dan een club uitkomen waar hij zijn carrière wil vervolgen. En dat is niet bij Feyenoord."

"Dat denk ik wel, ja. In de beleving van Vilhena is er teveel gebeurd bij Feyenoord. Dat maakt het voor hem onmogelijk om nog langer te blijven. Misschien is het voor zijn carrière wel het beste, nog twee jaartjes Feyenoord. Dat is hem vaker voorgeschoteld: blijf hier en ga spelen. Nu speelt hij, maar hij denkt niet de garantie te krijgen dat het structureel is. De ene na andere middenvelder kwam binnen, daar sprak wat hem betreft weinig vertrouwen uit."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties