''Voorlopig ga ik van mijn selectie in Feyenoord 1 genieten''

''Voorlopig ga ik van mijn selectie in Feyenoord 1 genieten''

Justin Bijlow maakt aanstaande zondag voor de eerste keer in zijn carrière deel uit van de wedstrijdselectie van Feyenoord. De keeper van Oranje -19, die vandaag zijn achttiende verjaardag viert, gaat met Feyenoord mee naar AZ als reservegoalie achter Kenneth Vermeer.

Uiteraard is Bijlow zeer blij met zijn selectie, maar hij leeft ook zeer zeker mee met de zwaar geblesseerde Hahn. ''Ik vind het heel erg voor hem,'' toont Bijlow zijn medeleven met zijn collega. ''We hadden tijdens de trainingen altijd een goed contact. Hij was vaak bezig om mij te coachen, hij gaf me ook regelmatig heel leerzame tips. Aan de andere kant is het voor een jonge speler zoals ik natuurlijk geweldig om dit mee te maken. Je bent tenslotte elke dag hard bezig om ooit bij het eerste te komen. Het is alleen in mijn geval nu allemaal wel wat sneller gegaan.''

Bijlow wordt binnen Feyenoord op termijn gezien als de doelman van het eerste elftal. Zo ver is het natuurlijk nog niet. ''Ik hoor geluiden dat ze bij de club bezig zijn om een vervanger aan te trekken voor Warner. Dat merk ik wel, maar voorlopig ga ik van mijn selectie in Feyenoord 1 wel even genieten,'' besluit de talentvolle doelman.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties