"Feyenoord zal er alles aan doen om hem te verkopen"

"Feyenoord zal er alles aan doen om hem te verkopen"

Feyenoord zal tot en met 1 februari geen beroep doen op Colin Kazim-Richards, zo maakte de clubleiding maandag bekend. De spits is geschorst na het bedreigen van AD-journalist Mikos Gouka. Martijn Krabbendam denkt dat het voor Kazim wel eens het einde van zijn periode bij Feyenoord zou kunnen betekenen.

"Dat is wel een handig gekozen termijn, want dan sluit de transferperiode", zegt de Feyenoord-watcher op de site van VI. "Feyenoord zal er alles aan doen om hem te verkopen. Mocht dat niet lukken, dan gaan ze zich verder beraden wat ze met hem aan moeten."

Een vertrek van de spits zou de komst van een nieuwe speler mogelijk kunnen maken. "Feyenoord heeft wel wat geld om iets te besteden, maar het salarisplafond is wel al bereikt", aldus Krabbendam. “Als het lukt om Kazim kwijt te raken, geeft dat enorm veel lucht in de salarishuishouding. Dan kunnen ze, ook gezien het geld dat op de bank staat, echt nog wel iemand halen. Er zou iets mogelijk moeten zijn.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties