Achahbar geeft toe: ''Had op meer speelminuten gerekend''

Achahbar geeft toe: ''Had op meer speelminuten gerekend''

De wedstrijd tussen Feyenoord en PSV was in het seizoen 2014-2015 dé wedstrijd van Anass Achahbar, die twee keer wist te scoren. Dit seizoen kwam de aanvaller niet in de plannen van de trainer voor, maar in de thuiswedstrijd tegen de Eindhovenaren was hij weer van de partij. Als invaller mocht Achahbar een klein kwartiertje meespelen.

"Het was een lastig om in te vallen, want wedstrijden tegen PSV zijn altijd lastig”, zegt hij tegenover RTV Rijnmond. "Op het begin probeer je van alles te creëren, maar dit lukte niet. Het was zoeken naar momenten, maar het was net-niet vanmiddag.” Vanaf de reservebank zag Achahbar dat Feyenoord het lastig had. "Het ging over en weer en beide ploegen zochten momentjes. Ik vond dat wij de overhand hadden, maar PSV wist te scoren. Je zag daarin wel dat zij verder zijn.”

Door de afwezigheid van Colin Kazim-Richards was er weer plek voor Achahbar in de wedstrijdselectie. "Als je tot de selectie hoort, is dat altijd mooi. Wat er met Colin is gebeurd, laat ik achterwege, voor mij lag de focus op de wedstrijd. Het is aan de trainer of ik tot de selectie behoor of niet. Ik moet hard werken, zoals ik altijd ben blijven doen."

Over zijn toekomst wil de jongeling niet veel kwijt. "Ik had wel gerekend op meer speelminuten toen ik mijn contract tekende. Er zijn echter genoeg spelers die geduld moeten hebben. Ik weet niet wat er allemaal gaat komen. Ik wil spelen, maar we zullen zien wat er gebeurt."

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties