Bruma: ''Je moet dat publiek stil krijgen''

Bruma: ''Je moet dat publiek stil krijgen''

Voor Jeffrey Bruma staat er komend weekend een speciaal duel op het programma. De centrale verdediger neemt het namelijk met PSV op tegen zijn voormalige club Feyenoord. De afgelopen jaren wonnen de Eindhovenaren nooit op bezoek in de Kuip.

"Vijf jaar achter elkaar heeft PSV nu verloren, hè. De laatste twee keer was ik er zelf bij. Op trainingskamp in Malta hebben we er over gesproken, over wat Feyenoord blijkbaar extra kan brengen in de Kuip, want uit vind ik ze een stuk minder", zo tekende het Algemeen Dagblad op uit de mond van de mandekker van PSV.

"Thuis gaan ze altijd vol gas van start, met de steun van het publiek. Er komt dan zoveel energie vrij, dat is gewoon moeilijk voor elke tegenstander. Dus: koel blijven in die eerste fase, niks weggeven. Je moet dat publiek stil krijgen. En gaandeweg kan de factor van de Kuip zich ook tégen Feyenoord keren", aldus het relaas van Bruma.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties